fbpx

Balkong

balkong_gul

Rehabilitering og innglassing av balkong

Balkonger er definitivt den mest utsatte delen av bygningsmassen og det er ingen hemmelighet at dårlig eller uteblitt vedlikehold med tiden kan føre til store skader i betongen og armeringen. Det er viktig å tenke på at overflatene må tåle et bredt spekter av temperatursvingninger, samt fukt fra regn og ikke minst UV-stråling. Sørg for å ha korrekt og faglig utført overflatebehandling for å maksimere levetiden på balkongen.

En innglasset balkong skaper privatliv og åpner opp mulighetene for å få et helt nytt rom som kan benyttes året rundt. I tillegg til at innglassing byr på hyggelige stunder i all slags vær, vil innretningen også beskytte balkongen og samtidig fungere støydempende.

Christiania Fasade utfører all type arbeid relatert til balkonger og rådgir deg som kunde på valg av type av balkong og hensiktsmessig valg av materiale, satt opp mot tilgjengelig budsjett.

Søknadsplikt

Alt av arbeid som medfører endring, utvidelse eller innglassing av balkonger er søknadspliktig.

Det skal dokumenteres og rapporteres til plan og byggningsetaten. Det er viktig å oppfylle de satte formkravene og tenke på alt fra materialbruk til brannsikkerhet i denne prosessen.

 Christiania Fasade sine prosjektledere bistår i mange tilfeller våre kunder med søknadsprosessen – slik at alt går trygt, ryddig og effektivt for seg.

Vi benytter oss av godkjente systemer og programvare for loggføring, kommunikasjon og innsending av elektroniske dokumenter.