fbpx

Blikkenslager

Våre blikkenslagere

Christiania Fasade har blikkenslagere i staben som innehar god kompetanse på fagområdet og som kan vise til en bred erfaring fra alle typer av prosjekter innen rehabilitering og nybygg.

Som en entreprenør med godt fotfeste i en rekke segmenter, har vi opparbeidet oss verdifull kunnskap om beslag i vårt arbeid med fasaderehabiliteringer og takfornyelser. For å kunne garantere riktig estetikk og utelukke tilfeller av blant annet fukt, er det avgjørende å velge riktig beslag. Våre blikkenslagere utfører ofte arbeid som innebærer: nye takrenner, vindusbrett eller pipebeslag.

Vårt verksted

Selv om Christiania Fasade er en entreprenør med fokus på utvendig rehabilitering, har vi også et stort blikkenslager-verksted i våres lokaler. Etableringen av dette verkstedet er en del av en større satsning Christiania Fasade gjennomgår i 2023, hvor målet er å bli en robust entreprenør med flere ben å stå på.

Våre kunder drar godt nytte av at selskapet ekspanderer ut i flere segmenter og blir så «selvforsynt» som mulig. Vårt mål er at du som kunde skal kunne benytte Christiania Fasade til flere tjenester, forholde deg kun til én leverandør og motta kun én faktura.