Mestere

Meet the amazing team

Christiania Fasade er svært stolte av å ha en stab bestående av faglærte mestere innenfor de fleste bransjesegmenter. Større fasade-prosjekter krever ofte tverrfaglig kompetanse med flere ulike aktører involvert.

Ved å engasjere Christiania Fasade til ditt neste prosjekt, får du fordelen av å kun forholde deg til en prosjektleder hos oss, som holder i alle tømmene og sørger for riktig mester er på riktig oppdrag.

Som den raskt voksende utfordreren vi er, har vi fokus på å gjøre alt riktig første gang og dermed har vi engasjert en rekke mestere med spisskompetanse innen sitt fagfelt, slik at du som kunde kan lene deg trygt tilbake og vente på et sluttresultat som overgår all forventning.

Christiania Fasade har følgende mestere under eget tak:

  • Murmester
  • Tømrermester
  • Malermester

Med lang fartstid og bred kompetanse i faget sikrer vi deg som kunde den beste utførelsen på oppdrag utført av oss. Våre mestere har en dypere forståelse for faget og vi kan derfor tilby en høy kompetanse på tverrfaglige prosjekter. Våre mestere har nøkkelkompetanse som vi benytter oss av i alle våre store og små prosjekter. Dette gir også deg som kunde en tidsbestemt garanti på alt utført arbeide fra oss. Det er viktig å ha med seg videre til et eventuell forsikringsselskap eller ved videresalg av eiendommen. Kvalitativt og godkjent arbeid vil naturligvis gi en høyere takst ved salg.

Kontakt oss gjerne for en prat med en av våre kompetente mestere – helt uforpliktende så klart!