fbpx

Nybygg

Nybygg og tilbygg

Christiania Fasade sin kjernevirksomhet vil naturlig være fasade og takrehabilitering – da våre mestere har mange års erfaring og særskilt høy kompetanse innenfor spesielt disse to fagområdene. For større kunder med sammensatte behov og komplekse prosjekter –  som krever tverrfaglig kompetanse, vil det å velge en entreprenør som kan levere det totale spekteret av tjenester under ett og samme tak, være både lønnsomt og tidsbesparende. De erfaringer vi har gjort oss med tiden, viser at våre kunder setter pris på det helhetlige konseptet til Christiania Fasade. Som totalentreprenør med de fleste tjenester under samme tak vil vi også kunne bistå våre kunder som ansvarlig entreprenør.

 

 

Prosjektledelse og kvalitetskontroll

I tillegg til at vi har mye og variert kompetanse i eget hus, er vi alltid forberedt på å måtte benytte underleverandører for å møte spesifikke krav til utførelse eller ved mangel på kapasitet internt. Vi har derfor bygget oss opp en portefølje bestående av 20 godkjente og kvalitetskontrollerte samarbeidspartnere som er klare for å bistå helt eller delvis i alle typer av prosjekter som innebærer nybygg og tilbygg. Vi mener at oppskriften på et vellykket prosjekt starter med tydelig kommunikasjon, realistisk forventningsstyring og proaktiv prosjektledelse.

Totalentreprenør med riktig tiltaksklasse

Ved å velge Christiania Fasade som din totalentreprenør ved oppføring av nybygg eller prosjekter med tilbygg, vil du ikke bare føle deg trygg under hele prosessen, men også få med garanti på utført arbeidet. Selskapet forøvrig inne har også alt av påkrevd kurs for HMS og har en HR-ansvarlig som tilstreber et så godt arbeidsmiljø som overhodet mulig. 

Vi leverer ferdigstilte nybygg og tilbygg med alle nødvendige godkjenninger. Dette er særdeles viktig for deg som kunde, spesielt i forhold til forsikring og fremtidig taksering. Våre prosjektledere hjelper også gjerne til i den forberedende fasen, med søknader før byggestart og har riktig tiltaksklasse.

 

 

Prosjekter innen nybygg og tilbygg:  

  • Bolighus 
  • Næringsbygg
  • Industri bygg
  • Kontorbygg
  • Haller 
  • Senter
  • Skole
  • Lager