Om oss

Christiania Fasade – Ekte håndverk, med stolthet for faget

Christiania Fasade er en entreprenør med hovedfokus på alle typer fasader og har tak som sitt spesialfelt. Vår ledergruppe består av erfarne prosjektledere med nøkkelkompetanse innen flere relevante bransjeområder. Vi tar stor stolthet i å kunne overlevere et godt sluttprodukt i ekte håndverk, samtidig som vi tar vare på deg som kunde underveis i prosessen. Christiania Fasade sikter seg inn mot et bredt spekter av kunder i alle typer segmenter. Vi tar på oss alt fra store bygårder til private bolighus og har god kompetanse på alle typer fasade og tak. Som kunde av Christiania Fasade kan du stole på at vi utelukkende bruker våre beste mestere når vi utfører arbeidet.

Christiania Fasade har et stort nettverk av samarbeidspartnere som er ledende innen sine fagområder. Vi leverer høy kvalitet, kombinert med bruk av de mest kvalitative produkter og byggematerialer. Dette gjør at vi som ansvarlig entreprenør kan gi våre kunder garanti på alt utført arbeid.

Vårt fokusområde er primært Østlandet, men vi tar gjerne på oss større oppdrag andre steder i landet. Christiania Fasade har også en stor stillas-avdeling og kan levere alle typer stillas, tak over tak, samt bygge-heiser. Alle våre montører har lang fartstid i bransjen og bygger pene, sikre, og funksjonelle stillaser.

Bransjeledende

samarbeidspartner

01

Befaring

Vi tar befaring av jobben og gir en vurdering på pris og et tidsestimat

02

Planlegging

Planlegger og tilrettelegger for at de riktige folkene er på riktig prosjekt

03

Utførelse

Vi utfører alltid jobben i henhold til vårt planlagte prosjekt

04

Kvalitetssjekk

Så går vi over pg kvalitetssjekker arbeidet som er utført. Vi leverer alltid!