fbpx

Serviceavtale

Grafittifjerning

Christiania Fasade tilbyr nå tjenesten som gir en serviceavtale for alle sameier, borettslag, og næringsbygg som behøver fjerning av graffiti og uønsket kunst på fasaden. Har du et problem med gjentagende tilgrising av fasaden i form av graffiti, tagging, eller generelt forurensning av nedre del av fasaden – da kan vi bistå løpende igjennom hele sesongen.

Christiania Fasade har spesialiser som jobber med å rette opp i fasadens profil og sørge for at den er helt ren for uønskede elementer. Vi har løpende avtaler med malere og vaskere som besøker bygget igjennom hele sesongen og sørger for å holder den ren.

Om det skulle dukke opp noe uønsket i mellom våre faste inspeksjonstider, kan du enkelt kontakte oss og vi kommer på kort varsel for å rydde opp!

Veiledende pris:

 • Etableringskostnad: 14 950,- 
  – Inkluderer klargjøring av fargeprofiler og lagring av materialer
 • Sesongpris 7,5mnd: fra 36 500,- 
  – Pris defineres etter størrelse på bygget
  – Materialkost faktureres løpende iht. forbruk

  *Alle priser er eks mva

Istappfjerning

Christiania Fasade har ikke bare serviceavtaler som er beregnet for sommerhalvåret – vi tilbyr også faste serviceavtaler skreddersydd for norske vinterforhold, for privat og næring, som inkluderer istappfjerning. Serviceavtale for istappfjerning er tilgjengelig for alle typer bygg i Stor-Oslo. 

Vi har riktig utstyr for sikker tilkomst i høyden og den nødvendige kompetansen for å utføre slikt risikofylt arbeid under dårlig værforhold. Sikkerheten til beboere og publikum generelt er den aller høyeste prioriteten vår, ved utføring av slikt arbeid – noe som gjenspeiles i den møysommelige planleggingen fra koordinator i forkant av oppdraget.

Veiledende pris:

 • Etableringskostnad: 9 950,- 
  – For klargjøring og koordinering av enhetens behov igjennom vinteren
 • Sesongpris 5mnd: Fra 65 000,- 
  – Pris defineres av størrelsen på bygget og antall besøk i sesongen

  *Alle priser er eks mva
  **Pris inkluderer varsling og tilkomst i høyden med lift-bil fra Christiania Fasade – Ved eventuell gategrunns leie og skilting kommer dette i tillegg

Generell serviceavtale for alle kunder

Christiania Fasade er en aktør som tilbyr et bredt spekter av håndverkstjenester til både privat og næring – og stiller gjerne opp for våre kunder med den tverrfaglige kompetansen og kunnskapen vi innehar som totalentreprenør.


En generell serviceavtale vil kunne dekke det meste av behovet du som kunde har igjennom et år, og vil være skreddersydd for å dekke det konkrete behovet for den enkelte kunde.

Våre standard timepriser ligger på 460,- til 560,- per time eks mva.