fbpx

Stillas

Stillas-utleie

Stillasutleie

Christiania Fasade leverer komplett stillasutleie og har et stort varelager med fasadestillas, aluminiums-haki, tak over tak, og byggeheiser. Vi har som mål å alltid ha godt med utstyr på lager og kan levere til alle større prosjekter prosjekter på kort varsel. 

Våre mestere har referanser på prosjekter innenfor et spekter på 300 m2 bolighus til 9 000 m2 bygårder. Våre montører har godkjent stillassertifikat for alle typer montasje og lang fartstid i faget. Tilkomst med god sikkerhet er avgjørende for å kunne utføre kvalitativt arbeide. Christiania Fasade har fokus på å bygge sikre, pene, og funksjonelle stillaser med god tilkomst. 

Vi tar sikkerhet på alvor og alle våre montører har derfor nødvendig opplæring i HMS og jobber alltid med sele, hjelp og riktig verneutstyr.

Se vår Utleieavdeling for prisforespørsel og bestilling! 

Tak over tak

Christiania Fasade har mestere som har spesialisert seg innen stillasfaget og har mange store prosjekter utført for bygårder og industrielle byggningsmasser med tak over tak, byggeheiser og fasadestillas. 

Vår stillasavdeling leverer i hovedak komplette tak over tak løsninger til store prosjekter, men kan også ta mindre komplekse oppdrag i ny og ne. Tørt byggearbeide er viktig for å kunne sikre bygningsmassen under hele byggeperioden – og kan være svært tidsbesparende under større byggeprosesser.  

Vi bruker to forskjellige dragerstørrelser: 0,75 m drager og 0,45 m drager.

Christiania Fasade kan derfor levere overbygg til alle prosjektstørrelser – både til fasadestillas og haki. 


Se vår Utleieavdeling for prisforespørsel og bestilling! 

Tak-over-tak-q1yzjhxhsm8j3h1xd0c8asktj080tda6lhycbyrl5k
61295-15228893-q1yzjoid4ghjcqsdal6ma8x1opblb90ayeiqowhty0

Byggeheis

Christiania Fasade har et bredt utvalg av det beste innen byggheiser. Vi har GEDA som utstyrsmerke – som er både driftsikkert og brukervennlig. Heisene leveres i størrelseskapasitet 300 kg til 1200 kg. Vi kan også skaffe 2000 kg ved spesielle langtids leieforhold.

Byggeheis kan være svært nyttig under medium og store byggeprosjekter og kan enkelt kompletteres til både fasadestillas og haki-stillas. 

Våre mestere har spesialisert seg innen stillasfaget og er meget effektive når det kommer til montering av byggeheis. 

Christiania Fasade leverer heiser med montasje og våre montører har bred erfaring med montering av alle merker og modeller – samt at alle har nødvendig opplæring i HMS og jobber alltid med sele, hjelp og riktig verneutstyr. 


Se vår Utleieavdeling for prisforespørsel og bestilling!