Stillas

Stillas-utleie

Stillasutleie

Christiania Fasade leverer komplett stillasutleie og har et stort varelager med fasadestillas, aluminiums-haki, tak over tak, og byggeheiser. Vi har godt med utstyr på lager og kan levere til alle typer prosjekter, uavhengig av størrelse. Vi har referanser på alt fra 300 m2 bolighus til 9 000 m2 bygårder med både tak over tak og byggeheiser.
Våre montører har godkjent stillassertifikat for alle typer montasje og lang fartstid i faget. Tilkomst med god sikkerhet er avgjørende for å kunne utføre kvalitativt arbeide. Våre montører bygger sikre, pene, og funksjonelle stillaser med god tilkomst. Vi leverer på store og små prosjekter, alt etter hva du som kunde er i behov av. HMS er også et viktig element under risikofylt arbeid i høyden. Alle våre montører har derfor nødvendig opplæring i HMS og jobber alltid med sele, hjelp og riktig verneutstyr.
Vi kan i mange tilfeller enkelt beregne pris med god detaljbeskrivelse på e-post, men sender gjerne ut en prosjektleder på befaring og gjennomgang med deg som potensiell eller eksisterende kunde.

Tak over tak

Christiania Fasade kan levere komplett tak over tak løsninger til store og små prosjekter. Tørt byggearbeide er viktig for å kunne sikre bygningsmassen under hele byggeperioden. Og kan være svært tidsbesparende under større byggeprosesser. Vi bruker to forskjellige dragerstørrelser: 0,75 m drager og 0,45 m drager.
Vi kan derfor levere overbygg til alle prosjektstørrelser – både til fasadestillas og haki. Vi jobber tett med flere store entreprenørfirmaer og leverer store og små tak over tak løsninger igjennom året – da de vet at vi leverer sikre og gode løsninger tilpasset deres behov.

Tak-over-tak-q1yzjhxhsm8j3h1xd0c8asktj080tda6lhycbyrl5k
61295-15228893-q1yzjoid4ghjcqsdal6ma8x1opblb90ayeiqowhty0

Byggeheis

Christiania Fasade leverer et godt utvalg av byggheiser. Vi har GEDA som utstyrsmerke, som er både driftsikkert og brukervennlig. Heisene leveres i størrelseskapasitet 300 kg til 1200 kg. Vi kan også skaffe 2000 kg ved spesielle langtids leieforhold.

Byggeheis kan være svært nyttig under medium og store byggeprosjekter og kan enkelt kompletteres til både fasadestillas og haki-stillas.

Vi leverer våre heiser med montasje og våre montører har bred erfaring med montasje av alle merker og modeller.