fbpx

Tilleggstjenester

Vinduer-dorer-1536x1152

Vinduer/Dører

Christiania Fasade har god kunnskap og lang erfaring med å bytte vinduer og dører. Dette er en naturlig del av mye renoveringsarbeid vi utfører. Vi utfører i de fleste tilfeller denne jobben selv, men benytter oss også av gode samarbeidspartnere med dette som sitt eneste fagfelt.
Denne typen arbeid krever svært mye planlegging da det som oftest skal bestilles tidsriktige vinduer, men gjerne i moderne format. Vi bruker derfor ekstra god tid rundt akkurat denne jobben, slik at bestilte produkter passer de oppmålte dimensjoner som skal skiftes ut. Vi har Nordan som hovedleverandør, men har også andre samarbeidspartnere og leverandører som kan levere etter bilde og målbeskrivelser.
Vi tar stor stolthet i å kunne overlevere et ekte stykke håndverk, med høy kvalitet som vil vare vedlikeholdsfritt i mange år fram i tid. Dette er signaturen til Christiania Fasade!

Isolering

Christiania Fasade har bransjeledende kompetanse på fasade og derfor også god kunnskap om isolering som en naturlig del av sitt fagområde. Uavhengig om du som kunde har mur eller trefasade, kan vi bistå deg med re-isolering eller etterisolering etter dagens krav til nybygg.
Vi som entreprenør vil kunne veilede deg og bistå deg slik at du møter de krav og behovene som nordisk klima krever. Dette vil gi et godt inneklima og være energibesparende som er nøkkelfaktorer nå i dag. I bebygde strøk med mye støy og nærliggende trafikk vil også riktig type isolasjon gi god lydisolering sammen med riktig valg av vinduer/dører – og som et godt sikringstiltak mot brann i bygningsmassen.

Isolering-1536x1024
Tilbygg-Nybygg-1536x1024

Nybygg/Tilbygg

Christiania Fasade jobber primært med fasade og takarbeid, men etter mange år i bransjen og med mye samlet kompetanse under eget tak, tar vi på oss oppdrag som entreprenør i flere felt. For kunder som ønsker vår kompetanse og prosjektledelse tar vi på oss en rolle som totalentreprenør til oppføring av nybygg og tilbygg. Om du som kunde skal oppføre eller bygge ut et bolighus, eller større bygningsmasse kan vi bistå deg som ansvarlig entreprenør.
Vi har både tømrermester, malermester, og murmester. Dette sammen med over 20 samarbeidspartnere med spisskompetanse på hver sine respektive felt. Med god prosjektledelse en entreprenør med alle fagområder samlet i egen bedrift – vil vi kunne levere en svært høy kvalitet på utført arbeide, til en konkurransedyktig pris. Du som kunde vil få en garanti på utført arbeide og levert et ferdigstilt nybygg eller tilbygg med alle godkjennelses dokumenter. Dette er svært viktig overfor forsikring og framtidig takstbevis. Vi vil også kunne hjelpe deg med alle søknader for byggestart og har riktig tiltaksklasse.

Blikkenslager

Christiania Fasade har igjennom utallige prosjekter og vår bakgrunn som entreprenør i flere felt bygget opp kompetanse innen alle typer beslag. I nærmest alle fasaderehabiliteringer og takfornyelser må det riktig beslag til. Dette for å sikre mot framtidig fuktinntrengning og riktig estetikk. Vi jobber tett med noen av byens beste blikkenslagere, som har jobbet årevis i faget. Dette er riktig godt håndverk, og vi bruker derfor kun bransjens mest erfarne når vi utfører denne tjenesten.

Om du som kunde har behov for nye takrenner, vindusbrett, eller pipebeslag når fasaden eller taket skal fornyes kan du føle deg trygg på at det blir utført et godt stykke håndverk. Vi kan også bistå deg om hele fasaden eller taket skal legges om til beslag. Skulle du som kunde ha mindre behov kan vi naturligvis også sette deg i direkte kontakt med våre samarbeids partnere.

Blikkenslager-1536x1152 (1)