fbpx

Vinduer og dører

Lang erfaring med dører og vinduer

Christiania Fasade har lang erfaring med utskiftning av dører og vinduer i alle typer av bygningsmasser. Dette er arbeid som krever god forståelse for ulike teknikker knyttet opp mot det varierte utvalget av vinduer og dører som finnes på markedet idag.

Vi har mestere på huset som har dette som spesialfelt og det finurlige arbeidet sitter i fingerspissene etter mange års trening. Denne typen arbeid tilkommer ofte som en naturlig del av renoveringsprosjekter vi er involverte i, hvor det avdekkes at dører og/eller vinduer ikke tilfredsstiller dagens krav til sikkerhet eller rett og slett er utdaterte.

Materialvalg og prosjektledelse

Vi har også noen prosjekter hvor bytte av dører og vinduer er eneste oppdraget, men da er det som regel på større bygg og sameier eller borettslag med mange enheter. Christiania Fasade har også mulighet til å benytte kvalitative samarbeidspartnere på disse typer av jobber, i tilfeller hvor den interne kapasiteten er bundet opp mot pågående prosjekter og det haster å få oppdraget utført. 

Bytte av dører og vinduer krever god planlegging og spesielt med tanke på valg av materiale og produsent for å sikre et estetisk riktig design og en akseptabel leveringstid. Christiania Fasade er opptatt av at du som kunde skal få en konkurransedyktig pris og vi er derfor nøye ved valg av materialer fra de ulike produsentene.